jövőkép>>

 

 

Digitális oktatás 2020

 

FELHÍVÁS

a tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratására!

 

eÜgy - BÁI - Beiratkozás általános iskolába KRÉTA hozzáféréssel rendelkezőknek.(Tájékoztató videó)

 

eÜgy - BÁI - Beiratkozás általános iskolába KRÉTA hozzáféréssel még NEM rendelkezők részére.

(Az oldalon ideiglenes regisztráció létrehozása után a felületre be tud lépni. Az adatokat ki tudja tölteni, valamint a szükséges dokumentumokat fel tudja tölteni. Ezek után a piszkozat mentése gombra kattintva mentse el. 2020. április 28 - május 15-e között  tudja felvételi igényét megerősíteni az űrlap alján található beküldés gombra kattintással.)

 

 

Aktuális ( 2019 / 2020. tanév )

 

Iskolapszichológus: Konzultáció, krízistámogatás lehetősége karantén idején is! >>

Tájékoztató anyagok

( főmenü / diákoldal / Iskolapszichológus )

 

Rendkívüli közlemény!

 

Hétfőtől (2020.03.16.) digitális oktatás lesz az iskolákban, a gyerekek nem járhatnak be – jelentette be Orbán Viktor a Magyarország Kormánya és a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán, valamint a koronavírus tájékoztató oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök március 13-ai beszéde.

 

Tisztelt Szülő!

Szeretnénk ezúton is tájékoztatni, hogy a Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata értelmében 2020. március 16-tól az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A digitális munkarend olyan módon kerül meghatározásra, hogy annak keretében a tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történik.

A fentiek értelmében 2020. március 16-tól, hétfőtől az iskolákban nem lesz tanítás, kérjük, hogy gyermekét ne küldje be az intézménybe. A köznevelési intézmény felveszi Önnel a kapcsolatot a további teendők és a digitális tanulási munkarend kialakításával kapcsolatban.

Kérjük, hogy gyermeke biztonsága érdekében a kapott iránymutatások szerint járjon el.
 
Üdvözlettel:
Klebelsberg Központ


 

 

A mai naptól a szülői értekezlet és fogadó óra visszavonásig szünetel.

 

A 2020. március 21-én tartandó játékos foglalkozás  programot határozatlan időre elhalasztjuk a terjedő koronavírus járvány miatt.

Az eddig regisztrált időpont érvényes a következő alkalomra is.

Bármilyen változás esetén, a weboldalunkon és e-mailben tájékoztatjuk Önöket.